13. august 2008

Væææ, en smule skummelt...





Tonje Marie og min kjære fekk denne i garnet. Skummel? Jupp, den er det, eg var litt redd då eg skulle ta bilde av den. Den såg på meg med dei store trillande runde augo, og prøvde å sei "Om du ikkje let meg gå, kjem eg å klyp deg i tåa!" Så den for fort då den kom ned i sjøen att! :) Den er litt søt. Synst ikkje dokke? :)

13 kommentarer:

Two sa...

Takk for besøk i bloggen min, har ikkje vore innom din blogg før, så no har eg kikka gjennom alt du har lagt ut. Du tek veldig fine nærbilder av dyr og blomster, fortsett med det!!Skal bli spennande å følge med på interiøret ditt også.

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hehehehe!! Pass på tåa da ;O)

Flotte bilder :)

Photo-Me-Life sa...

Hvor fine bilder du tar....dem likte jeg kjempe godt. Den hummeren tror jeg at jeg hadde brukt langlinsa på i tilfelle den hadde hoppet på meg:)
Boligfryd er ikke min butikk (hadde det vært så vel) men det er en koselig butikk hvor dem rett og slett har vært så snill å sponset meg med en vare som jeg er så heldig å kunne gi til en av dere. Hadde så lyst å gi noe til leserene mine. Er jo sååå koselig å få en ting, uansett hva. Blir spennende å se hvem vinneren blir:) Gleder meg til å trekke ut en.
Klart det er ok at du lenker meg:) Jeg lenker deg også, du hadde så fin blogg

joanna sa...

Flotte bilete Tonje Marie! Hehe, eg hadde ikkje likt alt for masse nærkontakt med denne eg heller ;O)

Helene sa...

Flott fangst, og de smaker nyyydelig.
Men til opplysning så er det strengt forbudt å ta hummer som kommer i garnet. Boten for det (dersom en blir oppdaget da..) er på flere tusen kroner:o(
Ikke for at jeg vil moralisere, men tenkte kanskje du ikke var klar over det.

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Daisys home sa...

Tusen takk for koselig hilsen på bloggen min.Ja det er sånn vi oppdager hverandre.SÅÅ fin blogg du har,kikket netopp igjennom den.Fint nærbilde av hummern!ønsker deg fortsatt fin kveld.

Daisys home sa...

Forresten åssen lager en linker til andres blogger,en må vel kunne håndtere HTML da også,som når jeg prøvde og ordne meg teller og klokke til siden min.DET gjikk ikke.Har for lite greie på data,sånn er det bare.

Made in heaven sa...

Tusen takk for kjempe hyggelig hilsen på bloggen min! Så utrolig my flotte bilder du har her. Den hummeren var jo bare kjempe flott...

Daisys home sa...

Jippi,nå har jeg også omsider fått teller på siden min.Tusen takk til deg for at du forklarte åssen jeg skulle få det til.Ønsker deg en kjempefin helg!

silje-sin sa...

Så flotte bilder, av et flott dyr:) Må bare si tusen takk for awarden du ga meg! Jeg har vært litt dårlig til å gi dem videre i det siste, men jeg setter ihvertfall kjempestor pris på det! Ha en fortsatt fin helg:) klem fra silje.

Anika Karen sa...

for ein fin blogg du har Tonje!!:D Du teke kjempe flotte bilder også:) Og kjekt å lese det du skriver :) og fine bilder av leiligheta di, den ser jo kjempe koseli ut :)

Klem frå Anika Karen :)

mali-mo sa...

Heehe, godt du gav han en sjangse til pålivet! Fine bilder!

leser under her at du har vært på MOA og kjøpt deg skilt....ååå, eg fikk helt savn eg! Har bodd i Romsdal noen år tidligere ser du ;) Tøft skilt forresten ;)

Og du, tuuusen hjertelig takki for award. Eg er ikke så flink til å få sånt med meg eg, men bedre seint enn aldri. AT takken kommer seint betyr ikke at eg ikke setter pris på awarden ;) Bare så det er sagt! Tusen takk migjen, og ønsker deg en fin fin uke ;)

Daisys home sa...

Har en AWARD til deg som du kan gå på siden min å hente.